Intalnirea festiva a ADMN la 9 ani de activitate

Intalnirea festiva de sfarsit de an 2017 a voluntarilor

Intalnirea festiva de sfarsit de an 2016 a voluntarilor

Evenimentul detaliază viziunea Autorității Naționale pentru Turism în ceea ce privește dezvoltarea turistică a regiunilor României. Participanți interesați, discuții constructive, traineri profesioniști cu mare experiență în zona turismului, toate acestea fac din întâlnirea de astăzi un succes în cadrul Caravanei Managementul Destinațiilor Online și Offline.

Informarea si constientizarea populatiei din Clisura Dunarii privind programul CASA VERDE.

„Conferința “Oportunități de dezvoltare Regională prin Transport și Turism”, din data de 21 Octombrie în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş la care am participat împreuna cu primarul Adrian Torma a fost un benefic prilej de a redefini strategia de dezvoltare a Clisurii Dunării printr-o strategie intergată cu Asociția Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021,cu care Asociația Dunarea Moldova Nouă are relații de consultări din 2015!
Dezvoltarea integrată a Banatului trebuie sa fie o prioritate regională ,asa cum dezvoltarea turismului trebuie sa fie o prioritate natională!

Aniversarea a opt ani de la nasterea ADMN

15167570_1228328400594251_3459968124213379541_o

Infintarea Flag Clisura Dunarii,jud.Caras Severin